Modern Genç Odası Modelleri


Genç yaşlara erişen çocuklarımız için oluşturacağınız odalar için fikir arayışlarına başladıysanız crop mobilya sizler için tasarladığı birbirinden modern genç odaları modellerine göz atabilirsiniz. Çocuk yaşlardna genç yaşlara erişen çocukların geçirdiği bu dönem çok hassas bir dönemdir. Eğitim hayatı ve saygı, sevgi gibi genel davranışlar bu dönemlerde oldukça değişkenlik göstermektedir. Çocuklarımızın psikolojik değişimlerini en alt seviyede tutmak için onlara her konuda güvendiğinizi ispat etmeniz size çok yardımcı olacaktır.

Örnek olarak çocuk yaştan genç yaşa erişen bir kişi giyimine kuşamına dikkat ettiği kadar kendi odası olmasına ve kendi zevkine göre bir odası olmasınada bir o kadar özen göstermektedir. Çocuklarınıza onlara ne kadar güvendiğinizi ispatlamanız için bir yol oda tasarımlarını kendilerinin yapmalarına izin vermektedir. Onların zevkine ve fikirlerine değer verdiğinizi göstermeniz aile bağlarını daha sıkı hale getirecektir.

Crop Mobilya genç odaları konusunda özenle ve büyük bir hassasiyetle tasarladığı modellerin yanı sıra size özel tasarımlarda sunabilmektedir. Üreteceğimiz genç odası mobilya ve takımlarında hijyen açısından kolay temizliğe elverişli dizaynlar yapılmaktadır. Sitemizde göreceğiniz tüm modeller kendi tasarımımız olup birebir aynısı evinize teslim edilmektedir. Kullandığımız tüm malzemeler kalkite standartlarına uygun 1.sınıf malzemelerdir. Kullanılan boya maddeleri ise insan sağlığını tehdit etmeyen lake ve kurşunsuz poliüretan boyalardır.

Kaynak : http://moderngencodasi.wordpress.com/2012/08/22/modern-genc-odasi-takimlari-ve-fiyatlari/

Bu yazı Genç Odası içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın